Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

ÜVEG VÍZFORRALÓ Electrolux E7GK1-8BP
ÜVEG VÍZFORRALÓ Electrolux E7GK1-8BP
44 990 Ft

ÜVEG VÍZFORRALÓ Electrolux E7GK1-8BP

ÜVEG VÍZFORRALÓ Electrolux E7GK1-8BP
ÜVEG VÍZFORRALÓ Electrolux E7GK1-8BP
ÜVEG VÍZFORRALÓ Electrolux E7GK1-8BP

Az Explore 7 üveg vízforralóval mindig beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet legyen szó víz forralásáról, tea készítéséről vagy az összetevők felmelegítéséről. A kiválasztott és elért hőmérsékletet akár 40 percig is fenntarthatja.

A legfontosabb műszaki adatok

  • Szín: Fekete
  • Kiegészítő szín: vörösréz
  • Teljesítmény (W): 2000
  • Kábelhossz (m): 0.75
Termék jellemzők
  • Automatikus kikapcsolás, 3 szintű biztonság: Ez a vízforraló az Ön biztonsága érdekében kikapcsol, ha a víz felforrt vagy ha leemeli a kannát a talpáról, és olyankor is, amikor nincs víz a kannában.
  • Előre beállítható hőfokozat: Válasszon az 5 előre beállított hőmérséklet közül és teája tökéletes lesz: 80°C a zöld teához, 85°C a fehér teához, 90°C az oolong teához, 95°C a kávéhoz, és 100°C a fekete és gyógynövényes teákhoz, illetve a zabkásához vagy tésztához.
  • Szárazindítás-védelem: Beépített szárazindítás-védelem automatikus kikapcsolás funkcióval arra az esetre, ha nincs víz a kannában.
  • Kivehető vízkőszűrő: A vízkőszűrő megakadályozza, hogy az apró vízkődarabok a kannából a vízzel együtt a pohárba menjenek.
  • Stabil talp: A vízforraló stabilan áll a talpán, nehezen borul fel.

44 990 Ft
Részletek

Szálas tea készítése a vízforralóban
Készítsen tökéletes szálas vagy gyümölcs teát a vízforralóban a teafőző szűrővel! A praktikus tartozékkal egyszerűbb a tea készítése, és kevesebb mosogatnivaló lesz. A víz hőmérsékletének pontos szabályozásával a különböző teafajtákat mindig megfelelően készítheti el otthonában, így minden korty tea igazi élményt nyújt Ön számára.

Az Ön ízlésének megfelelő hőmérséklet
Az Explore 7 üveg vízforraló hőmérséklet szabályozása megkönnyíti a tökéletes hőmérséklet elérését és fenntartását. Melegítsen akár vizet a bébi ételhez 40°C-on, vagy zöldteához 80°C-on, vagy kávéhoz 95°C-on, a vízforraló automatikusan leállítja a melegítést, ahogy elérte a kívánt hőmérsékletet.

Kiválasztott hőmérséklet, akár 40 percig
A kiválasztott hőmérsékletet akár 40 percig is fenntartja az Explore 7 üveg vízforraló a melegen tartó funkció segítségével. A vízforraló aljában lévő melegítő rész minden alkalommal aktiválódik, ahogy a hőmérséklet 2°C-kal csökken.


Adatok
Gyártó
Electrolux
Cikkszám
443372
Hasonló termékek