Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Búsuló zászlótartó

Szabados Pál
Szabados Pál
2022.11.15 12:13
Búsuló zászlótartó

Minden csak hozzáállás kérdése - vagy mégsem?

házipatika.com férfiegészséggel foglalkozó cikke szerint ma már minden második negyven évnél idősebb férfi küzd merevedési problémákkal, vagyis világszerte százmilliókat érint ez a szexuális élet minőségét jelentősen csökkentő funkciózavar.


Ez a probléma elég fontos ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyva a „tabutéma” besorolást, újra én is kiemelten foglalkozzak vele ebben a cikkben.

Az életkor előrehaladtával természetesen a férfiak szervezetét is érik hormonális változások, ahogy erről ebben a cikkemben már írtam. Így most nem is csaupán ebből a szempontból néznék e probléma mögé.

fenti házipatika cikk a merevedési zavar mögött elsősorban lelki okokat lát, de ír a szervi okokról is, azonban keveset szól azokról az életmódbeli tényezőkről, amelyek ennek a problémának a okai lehetnek.

Légzés – alvás – merevedés kapcsolat

Patrick McKeown az „Atomikus fókusz” című légzéssel foglakozó könyvében így ír az alvásról szóló fejezetben:

„Ha a légzés egészséges, akkor éberen kelsz reggel, az orrodon át veszed a levegőt, a szád pedig nedves. Férfiaknál pedig szintén erre utaló egyértelmű jelzés a reggeli merevedés. Nem, egyáltalán nem viccelek – ez azt mutatja, hogy a véredényeid és a szíved működése megfelelő.”

Ez egy nagyon fontos nyom a potenciagondokkal kapcsolatban! Ez a rövid idézet két dologra hívja fel a figyelmet, az egyik a mély, minőségi alvás fontossága, ami elképzelhetetlen orrlégzés nélkül, azaz nem horkolunk alvás közben, a másik nagyon fontos kapcsolat az szív- és érrendszer egészsége.

Az orrlégzésre a stressz, míg a szív- és érrendszeri problémákra az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség jelenti a veszélyt.

Újra a vádlottak padján?

Mindkét tényező visszavezethető a modern életmódunkra, illetve a cukorban és más, gyorsan felszívódó szénhidrátokban gazdag étrendre. A cukorbetegségről éppen tegnap írtam egy cikket, amit nyugodt szívvel ajánlok ennek a cikknek az olvasóinak is.

Testszerviz tudástár

Elsősorban az étrendet kell megváltoztatni. Ezzel kapcsolatban számos lehetőséget kínálunk a változtatni vágyók számára:

A Kulcs a tápanyagokhoz című könyv növeli a helyes élelmiszerekkel és tápanyagokban dús ételösszetevőkkel kapcsolatos tudatosságot.

A Kulcs a hormonokhoz című könyv megnöveli férfiak számára is a hormonrendszer működésének megértését, ez nem csak a nőket érinti!

A Kulcs a stresszhez című nagyszerű könyvünk megismerteti az olvasót a stresszkezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalókat.

Növeld az egészségtudatosságodat a Testszerviz Kulcs könyveivel!


Kattints a képre!

Vitalissimo webáruház

A Vitalissimo Testszerviz webáruház a női egészség mellett teret ad a férfiegészségnek is.

potenciagondok – mint láttuk –, sajnos egyáltalán nem elszigetelt probléma, azért igenis szükség van egy azonnali megoldásra is.

Az egyik ilyen megoldás a NATUR TANYA® termékcsaládból a kirobbanó férfiasság támogatására kifejlesztett nagy sikerű termék, amely egy természetes potencianövelő és energiafokozó kifejezetten férfiaknak.

Ez a termék a hatóanyag kombinációja miatt hozzájárul a tesztoszteronszint fenntartásáhozelősegíti a spermaképződést,
az erekció kiváltását és fenntartását.

Kattints a képre!

Az inzulinrezisztencia és a 2-es típusú cukorbetegség elsődleges szövődményei a szív- és érrendszeri betegségek.
hosszú távú férfierő szempontjából rendkívül fontos az inzulin- és vércukorszint szabályozása, megfelelő szinten tartása.

A vércukoraszint szabályozását támogató termékkínálatunkat itt találod!

Ha a férfierőről van szó, akkor nem hagyhatóak figyelmen kívül
a Testszerviz szuperélelmiszerek sem!

Testszerviz Fodroskel por és Vidd Magaddal Zöldturmix por
segíti a megfelelő vércukorszint fenntartását egész napon át!