Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
10 990 Ft

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák között előkelő helyet foglal el a 100% Arabica kávét tartalmazó típus. Az olasz kávé szerelmesei számára ideális választás lehet a Caffé Gioia termékcsalád Lavazza gépekkel kompatibilis kapszulája. Az alacsony koffein-tartalommal rendelkező gőzölgő fekete nem csak a reggeleket varázsolja igazi élménnyé, hanem a délutáni kikapcsoló percek elmaradhatatlan összetevőjének is számít. Az édes, aromás ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a Caffé Gioia termékcsalád 100% Arabica kávékapszuláiban, mint azok, akik az alacsonyabb koffein-tartalmat keresik. A kávéfogyasztás nem csak a megújult energikusságot célozza, hanem a társasági események nélkülözhetetlen elemének is számít. Fedezd fel a Caffé Gioia Lavazza kompatibilis kávékapszuláit, melyekkel gyerekjáték a kávé csészékbe varázsolása! A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.
10 990 Ft
Részletek
LAVAZZA KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
A gőzölgő fekete szerelmesei a Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulák között hatféle típusból is válogathatnak. A Caffé Gioia termékcsalád díjnyertes kávékeverékeket tartalmazó kapszulái, a Superior Taste Award jelentette minőséget tudhatják magukénak.
A kapszulás kávéfőzésnél aligha találhatnánk egyszerűbbet és gyorsabbat. Ugyanakkor a minőséget sem kell mindennek oltárán feláldozni, hiszen a olasz kávé prémium színvonala köszön vissza a kapszulákból. A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák között egyaránt megtalálhatják számításukat a bivalyerős fekete kedvelői, a lágyabb ízeket előnyben részesítők, de az ökológiai gazdaságból származó bio kapszulák iránt érdeklődők is. A Caffé Gioia bio classic kávéja krémes és testes összhatást biztosít, mogyorós, csokoládés utóízzel és illattal keveredve, megcélozva ezzel az igazi ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
914373
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek