TOP termékek

Szavazás

Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?

Korrekt Webáruház

Köszönjük a megtisztelő címet és a bizalmat!

Őrizd meg a fogaidat!

Házhozszállítás

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG
NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG
NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG
NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG

 

Nyáron természetes, hogy örömmel megyünk napra, csak úgy szívjuk magunkba a napsugarakat, feltöltődünk energiával. Sokaknak fontos, hogy barnák legyenek, imádnak napozni, a strandon, a vízben játszani. A nap jótékony, például D-vitamin termelő hatása mellett más, nem túl kedvező mellékhatásai is lehetnek. Ilyenkor a bőr hidratáltsága csökken, az izzadással ásványi anyagok és vízben oldódó vitaminok ürülhetnek ki a szervezetből, az ultraibolya sugarak roncsolhatják a bőrt, megéghetünk. Hosszú távon a napozás egyik kellemetlen mellékhatása lehet a bőr ráncosodása, amit szeretnénk elkerülni.

Nem kell lemondanunk a napimádatról! Ugyanakkor testünket támogatni kell, hogy a jótékony hatásokért napozhassunk és minimálisra csökkentsük a káros hatásokat.

A Testszerviz Napimádó csomagjával segíthetünk abban, hogy a test számára a napfény áldás és ne átok legyen, valamint a napozással megszerzett esztétikus barnaság örömünkre szolgáljon.

áron természetes, hogy örömmel megyünk napra, csak úgy szívjuk magunkba a napsugarakat, feltöltődünk energiával. Sokaknak fontos, hogy barnák legyenek, imádnak napozni, a strandon, a vízben játszani. A nap jótékony, például D-vitamin termelő hatása mellett más, nem túl kedvező mellékhatásai is lehetnek. Ilyenkor a bőr hidratáltsága csökken, az izzadással ásványi anyagok és vízben oldódó vitaminok ürülhetnek ki a szervezetből, az ultraibolya sugarak roncsolhatják a bőrt, megéghetünk. Hosszú távon a napozás egyik kellemetlen mellékhatása lehet a bőr ráncosodása, amit szeretnénk elkerülni.

Nem kell lemondanunk a napimádatról! Ugyanakkor testünket támogatni kell, hogy a jótékony hatásokért napozhassunk és minimálisra csökkentsük a káros hatásokat.

A Testszerviz Napimádó csomagjával segíthetünk abban, hogy a test számára a napfény áldás és ne átok legyen, valamint a napozással megszerzett esztétikus barnaság örömünkre szolgáljon.

Bővebben
31 768 Ft
Részletek

A csomag tartalma:

  • GAL Halkollagén peptidek 150g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Halkollagen-Peptidek-GAL-150-g

Rendszeresen fogyasztva csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállíthatja újabbak kialakulását, kisebb ráncokat segít eltünteti. Az erős napfény okozta ráncok kialakulását segít megelőzni.

A bőrsejtekbe beépülve fokozza a bőr hidratáltságát és feszességét, a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát. Növeli a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt.

  • G&G Beauty szépség napivitamincsomag 1 havi

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/BEAUTY-SZEPSEG-NAPI-VITAMINCSOMAG-GG

Hatásos csapást mérnek az öregedés első jeleire. A G&G BEAUTY SZÉPSÉG NAPI CSOMAG olyan speciális összetevőt is tartalmaz, mint a Kollagén, amely láthatóan feltölti a dekoltázs és az arcbőr apró ráncait, és segíthet megőrizni a fiatalos bőr hatását. Tartalmaz még olyan erőteljes Antioxidáns-komplexet, amely elősegíti a szervezet teljes körű védelmi rendszerének a kiépítését a környezeti ártalmakkal és a súlyosan sejtkárosító szabad gyökökkel szemben, és így lassíthatja az öregedési folyamatokat.

 

  • Fodros kel por 200g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Fodros-kel-por

A fodros kel remekül pótolja a napozás és nyári meleg okozta jelentős ásványi anyag és vízben oldódó vitaminvesztést. Segítségével az elfogyasztott víz valóban hidratál sejtszinten. Fehérje tartalma könnyű energiát biztosít a nyári melegben. Kiváló általános immunerősítő, segít megszépíteni a bőrt, erősíteni a csontokat, javítani a látást, és hozzájárulhat a helyes étrend kialakításhoz, betartásához. Rendszeres fogyasztása segíti a szervezet saját cukorraktárainak a feltöltését, így jelentősen csökkenheti a sóvárgást a gyorsan felszívódó szénhidrátok iránt.

 

  • VITAKING Bétakarotin 25000NE 100 gélkapszula

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/VITAKING-BETA-KAROTIN-GELKAPSZULA

Az A-vitamin, illetve előanyaga, „elővitaminja”, igen fontos tápanyag. A béta karotin a karotinoidok egy fajtája. A karotinoidok zsírban oldódó növényi vegyületek, amelyet a növények termelnek annak érdekében, hogy megvédjék magukat a szabad gyökök károsító hatásától. Ez a vegyület A-vitaminná alakulva védi a bőrt a káros sugárzások okozta hatásoktól, elősegíti az egészséges és egyenletes barnulást.

Hozzájárul a napozás közben nagyobb mértékben képződő ún. szabad gyökök semlegesítéséhez.

  • GAL E-vitamin komplex cseppek 100NEx90 adag

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/GAL-E-VITAMIN-KOMPLEX-CSEPPEK

Véd a sejtanyagcsere során keletkező szabad gyököktől, azok károsító hatásaitól, így belsőleg is hozzájárul az öregedésgátló folyamatok késleltetéséhez. Fokozza a kollagéntermelést, segíti az új bőrsejtek növekedését, fékezi a napozás okozta ráncosodást.

A csomag használata nem helyettesíti a magas védőfaktoros krémmel történő védekezést, túlzott napozás esetén nem gátolja meg a leégést!

Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.

Adatok
Cikkszám
724505