Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/1905017

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG
NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG
31 768 Ft

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG

NAPIMÁDÓ PRÉMIUM CSOMAG

 

Nyáron természetes, hogy örömmel megyünk napra, csak úgy szívjuk magunkba a napsugarakat, feltöltődünk energiával. Sokaknak fontos, hogy barnák legyenek, imádnak napozni, a strandon, a vízben játszani. A nap jótékony, például D-vitamin termelő hatása mellett más, nem túl kedvező mellékhatásai is lehetnek. Ilyenkor a bőr hidratáltsága csökken, az izzadással ásványi anyagok és vízben oldódó vitaminok ürülhetnek ki a szervezetből, az ultraibolya sugarak roncsolhatják a bőrt, megéghetünk. Hosszú távon a napozás egyik kellemetlen mellékhatása lehet a bőr ráncosodása, amit szeretnénk elkerülni.

Nem kell lemondanunk a napimádatról! Ugyanakkor testünket támogatni kell, hogy a jótékony hatásokért napozhassunk és minimálisra csökkentsük a káros hatásokat.

A Testszerviz Napimádó csomagjával segíthetünk abban, hogy a test számára a napfény áldás és ne átok legyen, valamint a napozással megszerzett esztétikus barnaság örömünkre szolgáljon.

áron természetes, hogy örömmel megyünk napra, csak úgy szívjuk magunkba a napsugarakat, feltöltődünk energiával. Sokaknak fontos, hogy barnák legyenek, imádnak napozni, a strandon, a vízben játszani. A nap jótékony, például D-vitamin termelő hatása mellett más, nem túl kedvező mellékhatásai is lehetnek. Ilyenkor a bőr hidratáltsága csökken, az izzadással ásványi anyagok és vízben oldódó vitaminok ürülhetnek ki a szervezetből, az ultraibolya sugarak roncsolhatják a bőrt, megéghetünk. Hosszú távon a napozás egyik kellemetlen mellékhatása lehet a bőr ráncosodása, amit szeretnénk elkerülni.

Nem kell lemondanunk a napimádatról! Ugyanakkor testünket támogatni kell, hogy a jótékony hatásokért napozhassunk és minimálisra csökkentsük a káros hatásokat.

A Testszerviz Napimádó csomagjával segíthetünk abban, hogy a test számára a napfény áldás és ne átok legyen, valamint a napozással megszerzett esztétikus barnaság örömünkre szolgáljon.

31 768 Ft
Részletek

A csomag tartalma:

  • GAL Halkollagén peptidek 150g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Halkollagen-Peptidek-GAL-150-g

Rendszeresen fogyasztva csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállíthatja újabbak kialakulását, kisebb ráncokat segít eltünteti. Az erős napfény okozta ráncok kialakulását segít megelőzni.

A bőrsejtekbe beépülve fokozza a bőr hidratáltságát és feszességét, a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát. Növeli a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt.

  • G&G Beauty szépség napivitamincsomag 1 havi

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/BEAUTY-SZEPSEG-NAPI-VITAMINCSOMAG-GG

Hatásos csapást mérnek az öregedés első jeleire. A G&G BEAUTY SZÉPSÉG NAPI CSOMAG olyan speciális összetevőt is tartalmaz, mint a Kollagén, amely láthatóan feltölti a dekoltázs és az arcbőr apró ráncait, és segíthet megőrizni a fiatalos bőr hatását. Tartalmaz még olyan erőteljes Antioxidáns-komplexet, amely elősegíti a szervezet teljes körű védelmi rendszerének a kiépítését a környezeti ártalmakkal és a súlyosan sejtkárosító szabad gyökökkel szemben, és így lassíthatja az öregedési folyamatokat.

 

  • Fodros kel por 200g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Fodros-kel-por

A fodros kel remekül pótolja a napozás és nyári meleg okozta jelentős ásványi anyag és vízben oldódó vitaminvesztést. Segítségével az elfogyasztott víz valóban hidratál sejtszinten. Fehérje tartalma könnyű energiát biztosít a nyári melegben. Kiváló általános immunerősítő, segít megszépíteni a bőrt, erősíteni a csontokat, javítani a látást, és hozzájárulhat a helyes étrend kialakításhoz, betartásához. Rendszeres fogyasztása segíti a szervezet saját cukorraktárainak a feltöltését, így jelentősen csökkenheti a sóvárgást a gyorsan felszívódó szénhidrátok iránt.

 

  • VITAKING Bétakarotin 25000NE 100 gélkapszula

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/VITAKING-BETA-KAROTIN-GELKAPSZULA

Az A-vitamin, illetve előanyaga, „elővitaminja”, igen fontos tápanyag. A béta karotin a karotinoidok egy fajtája. A karotinoidok zsírban oldódó növényi vegyületek, amelyet a növények termelnek annak érdekében, hogy megvédjék magukat a szabad gyökök károsító hatásától. Ez a vegyület A-vitaminná alakulva védi a bőrt a káros sugárzások okozta hatásoktól, elősegíti az egészséges és egyenletes barnulást.

Hozzájárul a napozás közben nagyobb mértékben képződő ún. szabad gyökök semlegesítéséhez.

  • GAL E-vitamin komplex cseppek 100NEx90 adag

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/GAL-E-VITAMIN-KOMPLEX-CSEPPEK

Véd a sejtanyagcsere során keletkező szabad gyököktől, azok károsító hatásaitól, így belsőleg is hozzájárul az öregedésgátló folyamatok késleltetéséhez. Fokozza a kollagéntermelést, segíti az új bőrsejtek növekedését, fékezi a napozás okozta ráncosodást.

A csomag használata nem helyettesíti a magas védőfaktoros krémmel történő védekezést, túlzott napozás esetén nem gátolja meg a leégést!

Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.

Adatok
Cikkszám:
724505