PATIKAKERT SUPER FROOT COCOA 50g
KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS, UGYANAZ A HATÁS!
A SUPER FROOT egy kiemelkedően magas tápanyag- és rosttartalmú aszaltgyümölcs-lapka, mely a természet ajándékaival segíti a szervezetünk egészséges működését és a stressz elleni harcot.
Kiszerelésének köszönhetően szedése bármilyen életmódba könnyedén beilleszthető: a visszazárható tasak elfér táskában, az autó kesztyűtartójában, a gyerekek tízórais csomagjában. Ezenfelül a gyümölcslapok nem igényelnek szivárgásmentes vagy hűtött tárolást.
A gyümölcsökben megtalálható értékes anyagok (vitaminok, antioxidánsok, polifenolok és ezen belül az antocianidok) segítik felvenni a harcot a stressz, az oxidatív folyamatok, a gyulladások, továbbá az öregedés hatásaival, így javítják a közérzetünket, támogatják a szervezetünk védekezőképességét. A hozzáadott rostos almapüré további pozitív hatással van a mikrobiom (bélflóra) egészséges működésére.
A fito-nutriensek és a polifenolok mellett még az alábbi vitaminokat, makro- és mikroelemeket tartalmazza a termék: A-, B2 (Riboflavin), B5 (Pantoténsav), B6 (Piridoxin) -, B7 (Biotin), C-,E-, K-, P–vitamin, Alfa- és Béta–karotin, Folsav, Cink, Kalcium, Kálium, Magnézium, Mangán, Nátrium, Vas, Zeaxantin.
A SUPERFROOT Cocoa a hozzáadott minőségi kakaópornak köszönhetően az ásványi anyagok és vitaminok bőséges tárháza, hiszen a kakaó több mint 300 féle különböző értékes vegyületet tartalmaz. A kakaóbabban gazdagon található foszfor, magnézium, réz és kálium, valamint A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin. Erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően. Hatásos eszköz a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében. Teobromin- és alacsony koffeintartalmának köszönhetően élénkítő hatású, serkenti a mentális aktivitást, ezért lehet hatásos megerőltető szellemi tevékenység alkalmával. Kevéssé ismert tény, hogy a kakaónak kb. 20 százaléka élelmi rost, ami segítheti az emésztést.
FŐ ELŐNYÖK:
A Super Froot Cocoa természetes összetevőivel pozitív hatást gyakorol a belső gyulladásokra, az oxidatív folyamatokra és a belflórára.
A gyümölcsök jótékony hatásai:
- gyulladáscsökkentő
- antioxidáns hatás
- Immunrendszer támogatás
- öregedésgátlás
- könnyed és természetes felszívódás
- a hozzáadott természetes rostok mikrobiomra gyakorolt pozitív hatása
- egyszerű, kényelmes szedés