Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ STANDARD CSOMAG (Fodroskel por, GAL halkollagén, GAL multivitamin)
ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ STANDARD CSOMAG (Fodroskel por, GAL halkollagén, GAL multivitamin)
19 127 Ft

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ STANDARD CSOMAG (Fodroskel por, GAL halkollagén, GAL multivitamin)

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ STANDARD CSOMAG

Az emberiség történetével egyidős az a törekvés, hogy örökre fiatalok maradjunk, ne öregedjünk meg. Fürdők, különleges élelmiszerek, kúrák hosszú sora, krémek és millió próbálkozás. A ténnyel szembe kell néznünk, az öregedés egy visszafordíthatatlan folyamat. Vagy mégsem? Van egy természetes folyamata, amikor azt mondjuk, szépen öregedett meg. És van egy napról napra aggasztó ütemben történő állapotromlás.

A Testszerviz anti aging – öregedésgátló csomag abban különleges, hogy természetes anyagokkal, a szervezet belső táplálásával támogatja a test és bőr regenerálódását. Így a csomag rendszeres fogyasztásával fokozatosan javíthatjuk a szervezet ellenállását az idővel bekövetkező változásokkal szemben.

Abban az esetben, amikor tápanyag-, vitamin-, ásványianyag-hiányos állapot áll fenn, a csomagban található összetevők sikerrel pótolhatják ezeket.

19 127 Ft
Részletek

A csomag tartalma:

  • Fodros kel por 200g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Fodros-kel-por

Kiváló általános immunerősítő, megszépítheti a bőrt, erősítheti a csontokat, javíthatja a látást, hozzájárulhat a fogyókúrák sikeréhez. Segít feltölteni a szervezet saját cukorraktárait, így jelentősen csökkenheti a sóvárgást a gyorsan felszívódó szénhidrátok iránt.

  • GAL halkollagén peptidek 150g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Halkollagen-Peptidek-GAL-150-g

Rendszeres fogyasztása csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállíthatja újabbak kialakulását, a kisebb ráncokat segít eltünteti.

Rendszeres fogyasztása fokozhatja a bőr hidratáltságát és feszességét, a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát.

Növeli a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt.

  • GAL Multivitamin csomag

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/GAL-MULTIVITAMIN

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztette ki a termék gyártója, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, ahhoz hasonlóan, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

 

Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

Kérjük minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.


Adatok
Cikkszám
390796
Hasonló termékek