Vitalissimo Egészséges Receptek
Kedves Peti!Az egyik kedvenc kencém receptjét osztom most meg a Testszerviz követőivel. Nem tud annyi lenni a hűtőben, ami el ne fogyna belőle. Megunhatatlan.
A Karácsonyhoz közeledvén a háziasszonyok egyre inkább azon törik a fejüket, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra.
A most bemutatott recept méltó felvezetője bármely ételsornak, legyen akár halas, szárnyas netalán vegetáriánus étek.
Kedves Peti! Nagy kedvencem a Testszerviz csokis fahéjas vegán fehérjepor terméke. Több desszertet megosztottam már, amit ezzel készítettem. A sort most tovább bővítem egy amerikai palacsintával, amit bodzazselés sütőtökkrémmel tálaltam.
A sütőtök az egyik legsokoldalúbb őszi-téli zöldségünk. Számtalan formában beiktathatjuk az étrendünkbe. Sülve-főve, sósan vagy édesen ajánlott minél többet fogyasztani belőle, a szervezetünk és az immunrendszerünk meghálálja majd. Ennek kapcsán szeretnék néhány ötletet adni és küldök pár "tökös" receptet.
Az első szeptemberi esők megtették a kertemben a hatásukat: burjánzásnak indultak a mangoldbokrok, nőnek a padlizsánok, a tök és cukkini bokrok utolsó virágai zsenge termésekkel lepnek meg. A sok zöld tálcán kínálja magát, hogy összemixelve valami finom, meleg, laktató, egészséges fogásként realizálódjon. Ezúttal kölessel variálva egy vegyes zöldséges, friss sajtos őszi pitét készítettem, melyet -a szokásos francia mámoromban úszva- őszi köles quische-nek kereszteltem el.
Kedves Peti! Ma egy olyan kence receptjét osztom meg Veletek, amire bátran mondható, hogy ahány ház, annyiféleképpen készítik, fűszerezik.
A sajátomnak az a különlegessége, hogy a hagyományos ízvilág mellett megőrzi a közel-kelet és a frissesség jegyeit, 2 perc alatt elkészül és mindenféle zöldséggel, csírákkal harmonizál.
A nyár az utazások, a kikapcsolódás, a feltöltődés, élmények befogadásának időszaka. Az ekkor átélt pillanatokra sokáig meleg szívvel emlékezünk, szép emlékként újra felidézzük őket és boldogságot, nosztalgiát érzünk. Visszavágyunk abba a közegbe, kultúrába, társaságba, ami akkor magával ragadt és bevéste magát a lelkünkbe. Ugye ismerős?
Kedves Peti!
A napokban két boldog szülinapi eseményt is ünnepel egyszerre a Testszerviz és a Vitalissimo webáruház. Nem kérdés, hogy egy klassz recepttel szeretnélek köszönteni Benneteket! Sok-sok ilyen boldog Szülinapot, jó egészséget, töretlen fejlődést és számos sikeres, elkötelezett életmódváltó követőt kívánok Nektek!
Nemrég töltődtem fel újabb gasztroélményekkel a francia Riviéra városainak piacain. Olyan fűszercsodákat illatoztam és szereztem be, amik elképesztően izgalmasak és bizton írom, valódi gyógyhatásuk van. Közülük a zataart (kakukkfű, oregano, sumac és pirított szezámmag) és a provance-i fűszernövényeket (kakukkfű, rozmaring, oregano és borsikafű) kombinálva ismét egy fúziós ételt alkottam a török, jordán és francia ízvilág párosításával. Baroness
Hamarosan berobban a cukkini szezon. A kertemben már futásnak eredtek az idei bokrok. A boltokban pedig már elérhető áron lehet a zsenge friss cukkinihez hozzájutni. Különleges, egyszerű és nagyon ízletes cukkinis étel receptjét szeretném most a Testszerviz követőivel megosztani, amivel akár a családot, akár vendégeket is igazán le lehet nyűgözni.