Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

VITAKING Multi Liquid Alap Új formula
VITAKING Multi Liquid Alap Új formula
9 970 Ft

VITAKING Multi Liquid Alap Új formula

VITAKING Multi Liquid Alap Új formula
VITAKING Multi Liquid Alap Új formula
VITAKING Multi Liquid Alap Új formula
14-60 év közöttieknek összeállított könnyen lenyelhető multivitamin. Komplex, folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat. Tartalmaz több mint 12 féle vitamint, valamint ásványi anyagokat, nyomelemeket arányosan és bőségesen.
9 970 Ft
Részletek
Leírás
Folyékony vitamin, lágy zselékapszulában

Komplex, folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban. A Vitaking Liquid Alap multivitamin extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos tápanyagokat.
Mi van a csomagban?

Egy csomagban hat doboz található. Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe. A vitaminok nélkülözhetetlenek a szervezetünk normál működéséhez, ugyanakkor az ásványi anyagok is legalább ilyen fontosak, mivel a vitaminok nem hasznosulnak ásványi anyagok nélkül. Ezért fontos ezeket együtt fogyasztani, együtt pótolni. A kapszulákat a kialakításuknak köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze. Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy bárhová magaddal tudd vinni.
Kinek ajánljuk a Liquid Alap vitamint?

Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra. Komolyabb szellemi terhelés esetén válassza inkább a Multi Liquid Plusz termékünket.
Mit várhatsz az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. Az Alap csomag ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.
Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid alap csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását. Ha nem átlagos az életmódot, sokat dolgozol, le vagy terhelve, esetleg sportolsz, érdemes megnéznek a Multi Liquid Plusz csomagot.

Tömeg 180 g
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Napi ajánlott mennyiség 3 gélkapszula étkezés közben
Kiszerelés 6 doboz vitamincsomag, összesen 180 gélkapszula
OÉTI-szám 14942/2014

Adatok
Kiszerelés
180 gélkapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
gélkapszula
Vonalkód
5999561253510
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
918921
Hasonló termékek