Kategóriák

Szavazás
Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?
Válogatott termékek
Gyors kiszolgálás
Könnyű kereshetőség
Jó árak
Minőségi termékek
Van, amit csak itt találok meg
Őrizd meg a fogaidat!

Kulcs a stresszoldáshoz
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


VITAKING CHOLENAT ARTICSÓKA KIVONATTAL 60 kapszula

VITAKING CHOLENAT ARTICSÓKA KIVONATTAL 60 kapszula
  • VITAKING CHOLENAT ARTICSÓKA KIVONATTAL 60 kapszula
  • VITAKING CHOLENAT ARTICSÓKA KIVONATTAL 60 kapszula
3 941 Ft

VITAKING CHOLENAT ARTICSÓKA KIVONATTAL 60 kapszula

A Vitaking Cholenat tabletta napi adagja (2 tabletta) 600 mg articsóka kivonatot tartalmaz.

Articsóka valamint fermentált vörös rizs kivonatot és citrus flavonoidokat tartalmazó étrend kiegészítő.  Az articsóka hozzájárul a normál vérzsír szinthez és támogatja a vér normál koleszterinszintjét!

További információk

Tömeg 60 g
Kiszerelés 60 tabletta
Napi ajánlott mennyiség Napi 2 tabletta
ogyei-szam 18415/2017
  • Az articsóka hozzájárul a normál vérzsír szinthez és támogatja a vér normál koleszterinszintjét!

    Az articsóka eredetileg Észak Afrikában őshonos zöldség és gyógynövény. Az articsóka igazi ínyencség, már a görögök és a rómaiak is termesztették, de napjainkban egyre kedveltebb az európai konyhában. Bár az ókorban eredetileg étkezési célra használták,  találhatóak a gyógyhatására utaló említések is.

    Fermentált vörös rizs kivonat

    A vörös rizst a Távol-Keleten évszázadok óta fogyasztják, Japánban, Kínában de nem csak élelmiszerként használják, hanem a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazzák.  Sőt napjainkban  a nyugati országokban is kezd elterjedni a természetgyógyászok körében. Ám nem a maga a rizs az érdekes, hanem az az élesztőgomba, ami a vörös rizsen élősködik.  A színét a Monascus purpureus élesztőgombának köszönheti. Tehát a rizs eredetileg fehér, a Monascus purpureus nevű élesztőgomba fermentálja, és így lesz vörös. A Távol-Keleten és Kínában már régóta népszerű a vörös rizs és már az ősi kínai gyógyszerkönyvekben is szerepel. A termék napi adagja 200 mg fermentált vörös rizs kivonatot tartalmaz, melyből Monacolin K (biológiai hatóanyag, gomba és rizs kapcsolatából) összesen 3 mg.

    Flavonoidok

    A flavonoid vegyületek – vagy ahogy néha nevezik a bioflavonoidok – állnak a zöldségek és a gyümölcsök karakterisztikus íze és illata mögött. Miattuk különbözik a spenót íze és illata a narancsétól, miattuk piros a paprika és kék az áfonya. De a flavonoidok sokkal többet is jelentenek mint a gyümölcsök színe és zamata.

    Szent-Györgyi P-vitaminjai

    Szent-Györgyi Albert írta le elsőként az általa P-vitaminnak keresztelt, akkor még alig meghatározott összetevőt.  És mivel a harmincas években ez létfontosságúnak (vitálisnak) tűnt a vitaminok közé sorolta, mint abban az időben számos más létfontosságú mikrotápanyagot. Ma már nem P-vitaminnnak hívjuk, ám ettől még igen értékes növényi vegyületek. A Cholenat napi adagja 160 mg citrus flavonoidot tartalmaz, melynek 60%-a  (96 mg) Heszperidin (a citrusfélékben ez a legnagyobb mennyiségben előforduló flavonoid) Terheseknek, szoptatós anyáknak és 18 éven alattiaknak tilos a fogyasztása. a vörös rizs élesztőt nem szabad sztatinokkal, antimikrobális szerekkel cyclosporinnal és grapefruitlével együtt fogyasztani. Magas vérnyomás és és májbetegség esetén kerülni kell a vörösrizs élesztő fogyasztását. Articsóka tartalma miatt epeköves és epekő képződésre hajlamos egyéneknek nem javasolt.

  • Cikkszám
    317266
Webáruház készítés