9:00 - 17:00 KÖZÖTT ITT VAGYUNK. KÉRDÉSED VAN?

HÍVJ MINKET, SEGÍTÜNK+36-30/1905017

Nuion Molibdén 50 ml
Nuion Molibdén 50 ml
4 690 Ft
ÚJ

Nuion Molibdén 50 ml

A molibdén egy nélkülözhetetlen nyomelem. Részt vesz több enzim működésében, valamint az idegrendszer védelmében. Szerepet játszik a megfelelő férfipotencia és nemzőképesség fenntartásában.

4 690 Ft
Részletek

A molibdénre bár kis mennyiségben, de feltétlenül szükség van a szervezet megfelelő működéséhez. A nélkülözhetetlen nyomelem részt vesz több fontos enzim működésében, valamint az idegrendszer védelmében. A kizárólag természetes összetevőkből készült NUION Molibdén cseppek alkalmazásával könnyedén fedezheted napi szükségleted!

A molibdén szerepe kiemelkedő bizonyos enzimek működése során. Részt vesz a DNS és RNS szintézisében, a tápanyagok megfelelő hasznosulásában, valamint a húgysav képzésében. Hozzájárul a szervezetben jelenlévő vas felszabadításához és bizonyos káros anyagok elleni védelemhez. Jótékony hatást gyakorol az idegrendszer működésére, emellett csökkenti a fogszuvasodás és az ínyproblémák kialakulásának kockázatát. Elengedhetetlen a megfelelő férfipotencia és a nemzőképesség fenntartásához. Kutatások rámutattak, hogy hatékony segítség lehet az allergia és asztma kellemetlen tüneteinek enyhítésében. Gyakran alkalmazzák Crohn-betegség és Wilson-kór esetén a kiegészítő terápiák részeként. A máj méregtelenítő enzimjeinek aktiválásával elősegít az alkohol lebontását. Hatékony lehet továbbá az anémia (vérszegénység) megelőzésében és kezelésében.

 

Molibdénhiány esetén olyan tünetek jelentkezhetnek, mint anyagcsere zavar, szívritmuszavar, fog- és ínyproblémák, idegrendszeri problémák, májkárosodás. Természetes forrásai bizonyos húsok, a bab, hüvelyesek, gabona- és diófélék, valamint a tej. Érdemes elkerülni azonban a molibdén túlzott bevitelét is, hiszen az fokozhatja a már meglévő ízületi problémákat, hasmenést, rézfelszívódási zavart és köszvényszerű tüneteket okozhat. A NUION Molibdén cseppekkel biztosíthatod napi szükségleted, folyékony formulájának köszönhetően pedig könnyedén fogyasztható és pontosan adagolható.

Összetevők

  • Nátrium-molibdát: 0,2165 mg; ebből elemi molibdén: 100 μg (200% DRV)
  • desztillált víz: 499,7835 mg

Alkalmazás

A javasolt fogyasztás felnőtteknek napi 10 csepp.

 

A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
Molibdén kisokos

A molibdénre bár kis mennyiségben, de feltétlenül szükség van a szervezet megfelelő működéséhez. A nélkülözhetetlen nyomelem részt vesz több fontos enzim működésében, valamint az idegrendszer védelmében. A kizárólag természetes összetevőkből készült NUION Molibdén cseppek alkalmazásával könnyedén fedezheted napi szükségleted!

A molibdén szerepe kiemelkedő bizonyos enzimek működése során. Részt vesz a sejtek örökítő anyagának az előállításában (DNS és RNS szintézisben), a tápanyagok megfelelő hasznosulásában, valamint a húgysav képzésében. Hozzájárul a szervezetben jelenlévő vas felszabadításához és bizonyos káros anyagok elleni védelemhez. Jótékony hatást gyakorol az idegrendszer működésére, emellett csökkenti a fogszuvasodás és az ínyproblémák kialakulásának kockázatát. Elengedhetetlen a megfelelő férfipotencia és a nemzőképesség fenntartásához. Kutatások rámutattak, hogy hatékony segítség lehet az allergia és asztma kellemetlen tüneteinek enyhítésében. Gyakran alkalmazzák Crohn-betegség (emésztőrendszer gyulladásos betegsége) és Wilson-kór (rézanyagcsere betegség) esetén a kiegészítő terápiák részeként. A máj méregtelenítő enzimjeinek aktiválásával elősegít az alkohol lebontását. Hatékony lehet továbbá az anémia (vérszegénység) megelőzésében és kezelésében.

Molibdénhiány esetén olyan tünetek jelentkezhetnek, mint anyagcserezavar, szívritmuszavar, fog- és ínyproblémák, idegrendszeri problémák, májkárosodás. Természetes forrásai bizonyos húsok, a bab, hüvelyesek, gabona- és diófélék, valamint a tej. Érdemes elkerülni azonban a molibdén túlzott bevitelét is, hiszen az fokozhatja a már meglévő ízületi problémákat, hasmenést, rézfelszívódási zavart és köszvényszerű tüneteket okozhat. A NUION Molibdén cseppekkel biztosíthatod napi szükségleted, folyékony formulájának köszönhetően pedig könnyedén fogyasztható és pontosan adagolható.


Adatok
Cikkszám
642207
Hasonló termékek