Szavazás

Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?

Korrekt Webáruház

Köszönjük a megtisztelő címet és a bizalmat!

Őrizd meg a fogaidat!

TOP termékek

Házhozszállítás

EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP

EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP
-5%

EXPLORE 7 KOMPAKT TURMIXGÉP

 • Fantasztikusan sima lesz minden étel
 • Előre beállított programok a különböző receptekhez
 • Változó sebességű programok
 • Hordozható palack
Bővebben
36 700 Ft
34 990 Ft
Nem vásárolható!

Részletek

Döntött kehely a frissebb ízekért

Tudta, hogy ha az alapanyagokkal kellő odafigyeléssel bánik, akkor a turmixolás során megőrzik eredeti színüket, állagukat és ízüket? A 10 fokkal megdöntött kehelyben a zöldség- és gyümölcsdarabok folyamatosan áramlanak a kések körül, nem „tömbökbe tömörödve” keringenek benne. Mivel az Explore 7 turmixgép nem csupán az alapanyagok levét préseli, hanem a rostokat is felaprítja apró darabokra, ezért tartalmasabb és egészségesebb lesz a turmix.

Az Explore 7 turmixgépben bizonyítottan lassabban melegednek fel az összetevők, ezért frissebb ízűek és élénkebb színűek lesznek a benne készült italok és ételek.

Értékes alapanyag

Az alapanyagok, amelyeket a turmixgépbe tesz, sok apró részből állnak – ha túl magas sebességfokozaton aprítja őket, ezek az apró részek (rostok, leveket tartalmazó kis „tartályok” stb.) annyira károsodnak, hogy a zöldségek és gyümölcsök elveszítik élénk színük és telt ízük egy részét.

Ezért nagyon fontos, hogy a turmixgép a megfelelő sebességfokozaton dolgozzon. Ha az alapanyagok nem veszítik el színüket, aromájukat és ízüket, akkor az elkészült ital vagy étel is friss és jó ízű lesz.

PowerTilt® technológia a bizonyítottan jobb ízért

A PowerTilt® technológia egy Electrolux szabadalom, melyet prémium turmixgépeinkben használunk. A világszerte ismert és elismert Le Cordon Bleu szakácsiskola séfjei is nagyra értékelik hatékonyságát. Ezt a technológiát építettük be az Explore 7 turmixgépekbe is, hogy Ön is élvezhesse otthon annak a technológiának az előnyeit, amit a profi szakácsok is használnak.

A PowerTilt® technológiának köszönhetően a kehelyben lassabban emelkedik a hőmérséklet, ezért tökéletes lesz a turmixok állaga.

Intelligens sebességfokozatok

A turmixgép állandó sebesség fenntartására törekszik, függetlenül attól, hogy mennyi és milyen típusú alapanyag van a kehelyben. Turmixoljon fagyasztott vagy friss alapanyagokat, saját magának vagy családjának – az eredmény mindig kifogástalan lesz!

Mindig pont olyan lesz, ahogy Ön szereti, és közben az alapanyagok tökéletesen megőrzik eredeti minőségüket.

Smoothies in a glass

Egyedülálló impulzus funkció – a tökéletes textúra titka

A többi turmixgéptől eltérően az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkció bármely sebességfokozaton használható. Az impulzus funkció a kehely aljában lévő pengék felé húzza az alapanyagokat, ezáltal csökkenti a légbuborékok kialakulását és megakadályozza, hogy az alapanyagok fölfelé mozogjanak.

Mindennek eredményeképpen egyenletesebb lesz a turmixok textúrája – legyen szó finomabb vagy darabosabb állagú hozzávalókról. Az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkciónak köszönhetően minden étel és ital tökéletes állagú lesz.

Előre beállított receptprogramok

A különböző összetevőkből álló turmixokat más-más módon (sebességfokozat, impulzus funkció, időtartam) lehet tökéletesre turmixolni. Ezért a smoothiek, törtjég, koktélok és levesek készítéséhez is előre beállított receptprogramok állnak rendelkezésére.

Az ideális állagú smoothiek készítéséhez való program az alapanyagokat a kehely aljára, a pengékhez húzza. A krémlevesek készítéséhez ajánlott program csak lassan engedi hűlni a levest, így megőrzi a benne lévő finom ízeket. A tökéletes koktélokhoz szükséges törtjég elkészítéséhez is van egy program. Mindegyik a lehető legkiválóbb eredményt hozza!

Pisa recipe programmes

A legfontosabb adatok
 • Termékcsalád: Explore 7
 • Márkanév: Electrolux
 • Modellnév: E7CB1-8SSM
 • Szín: homokszín
 • Nettó súly (kg): 3.143
 • Teljesítmény (W): 900
 • Vezérlés: 2
 • Funkció: 2 előre beprogramozott funkció a smoothie készítéséhez és a jég zúzásához
 • Mosogatógépben elmosható üvegedény: Mosogatógépben elmosható üvegedény

 

Adatok

Cikkszám
E7CB1-8SSM