TOP termékek

Szavazás

Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?

Korrekt Webáruház

Köszönjük a megtisztelő címet és a bizalmat!

Őrizd meg a fogaidat!

Házhozszállítás

Dermaflora 0% STIFT SENSITIVE 50 ml

Dermaflora 0% STIFT SENSITIVE 50 ml

Dermaflora 0% STIFT SENSITIVE 50 ml

Az érzékeny bőr különleges gondoskodást igényel. Ezt nyújtja neked a Dermaflora Natural Cosmetics 0% Sensitive stift.

A stift fő jellemzője az illatmentesség, így kifejezetten azok számára ajánjuk, akik az illatallergia kellemetlen tüneteitől szenvednek – vagy akik parfümöt használnak, és nem szeretnék, hogy a dezodor elnyomja annak illatát. A Dermaflora Natural Cosmetics 0% Sensitive stift kíméletesen ápolja és dezodorálja a hónaljadat, miközben hagyja a bőrt lélegezni, és visszaállítja annak természetes védekező mechanizmusát.
Férfiaknak is bátran ajánljuk!
Felejtsd el a besárgult vagy fehér csíkos ruhákat, a Dermaflora Natural Cosmetics 0% Sensitive stift ugyanis nem hagy foltot a ruhán.

  • Alkoholmentes
  • Allergénmentes
  • Alumíniummentes
  • Parabénmentes
  • Parfümmentes
Bővebben
1 228 Ft
Részletek

Dermaflora Natural Cosmetics 0% sensitive stift fő jellemzője az illatmentesség. Kifejezetten azok számára ajánjuk, akik illatallergiában szenvednek, vagy parfümöt használnak. Kíméletesen ápolja és dezodorálja a hónaaljat.Hagyja a bőrt lélegezni és segíti annak természetes védekező mechanizmusát visszaállítani. Nem okoz irritációt. Nem hagy foltot a ruhán.

Összetevők: Propylene Glycol, Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Triethylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Zinc Ricinoleate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Laureth-3, 2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Trideceth-9, Bisabolol, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol,
Pentylene Glycol, Phenylpropanol, Tocopherol.

Adatok
Cikkszám
998731