9:00 - 17:00 KÖZÖTT ITT VAGYUNK. KÉRDÉSED VAN?

HÍVJ MINKET, SEGÍTÜNK+36-30/1905017

CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE SZÁJVÍZ 0,20% CHX+CITROX 200ml
CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE SZÁJVÍZ 0,20% CHX+CITROX 200ml
2 990 Ft

CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE SZÁJVÍZ 0,20% CHX+CITROX 200ml

Curaprox PerioPlus+ Forte szájvíz 200ml

CHX 0,2% és CITROX® / P formula a  legmagasabb antibaktriális CHX tartalom, ideális rövidtávú használatra az invazív fogászati ​​kezelés előtt és után.

Maximum 7 napos használatra.

A CITROX® bioflavonoidjai belsõ antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. A CITROX® és a CHX diglukonát kombinálásával a PerioPlus+ kivételesen hatékony. A CITROX® keserű narancsokból (Citrus aurantium amara) kivont természetes bioflavonoid, és erősen hatékony a baktériumok, vírusok és gombák ellen. A tartós hatás érdekében, egy másik természetes összetevővel - polilizin aminosavakkal - kombinálva hozzák létre a CITROX® / P formulát.

HASZNÁLAT

Öblögessen naponta kétszer 10 ml szájöblögetővel, 60 másodpercig. Kizárólag szájápolásra.

Maximum 7 napig használja!

Hatóanyagok
klórhexidin-diglukonát (CHX) 0,2%, CITROX® / P formula, PVP -VA , Xilit
Alkohol- és ízesítőmentes

 

A fogorvosok a klórhexidint csaknem 70 éve írják fel, és jó ok miatt: működik. A CHX diglukonát mellett a Perio Plus+ keserű narancsokból (Citrus aurantium amara) kivont természetes bioflavonoidokat is tartalmaz: CITROX®.

A CITROX® / P formula bemutatása
A CITROX® közvetlenül a természetből származik. A keserű narancsokból (Citrus aurantium amara) kivont természetes bioflavonoid, és erősen hatékony a baktériumok, vírusok és gombák ellen. Annak érdekében, hogy a fogak, az íny és a szájnyálkahártya jól tapadjon a tartós hatás érdekében, egy másik természetes összetevővel - polialin aminosavakkal - kombinálva hozzák létre a CITROX® / P formulát.

A Perio Plus+ jó ízű, köszönhetően a CITROX®-nek és a Givaudan szakértőinek. Továbbá, a Perio Plus+ nem befolyásolja az ízérzetet - a narancslétől a pizzáig, minden olyan ízű, amilyennek lennie kell.

2 990 Ft
Adatok
Cikkszám
375526
Hasonló termékek