Szavazás

Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?

Korrekt Webáruház

Köszönjük a megtisztelő címet és a bizalmat!

Őrizd meg a fogaidat!

Házhozszállítás

AURUMFLEX GYÓGYNÖVÉNYES TEAKEVERÉK

AURUMFLEX GYÓGYNÖVÉNYES TEAKEVERÉK

AURUMFLEX GYÓGYNÖVÉNYES TEAKEVERÉK

AURUMFLEX GYÓGYNÖVÉNYEK IHATÓ FORMÁBAN

Az egészséggel kapcsolatos gondokra, bajokra alkalmazott talán legősibb módszer a különböző gyógynövényes teák fogyasztása. Az aranyeres kezeléssel kapcsolatban feljegyzett pozitív tapasztalatoknak köszönhetően – a balzsamhoz hasonlóan – a pásztortáska itt is a fő alkotóelem. Népgyógyászati tapasztalatok alapján összesen 8 gyógynövény erejét egyesítettük ebben a teakeverékben, hogy belsőleg is igénybe vehessük a gyógynövények nyújtotta áldásos hatásokat. Remek kiegészítője az AURUMFLEX BALZSAMNAK!

FELHASZNÁLT GYÓGYNÖVÉNYEK

Cickafarkfű, gyermekláncfűlevél és - gyökér, kamillavirág, körömvirágszirom, kutyabengekéreg, pásztortáska, szederlevél

Bővebben
3 890 Ft

Részletek

HOGYAN HASZNÁLD / EGYÉB TUDNIVALÓK

Forrásban lévő vízbe (3 dl) tegyél 1 csapott evőkanál teakeveréket. Áztasd lefedve 10 percig, majd szűrd le!

Ajánlott napi mennyiség / fogyasztás: 3 dl egész napra elosztva. Ízesítés nélkül, étkezések között, kortyolgatva fogyaszd! 3 hét rendszeres fogyasztás után tarts 1 hét szünetet!

Előrehaladott májzsugor (májcirrózis) esetén fogyasztásanem javasoltHa a kúra alatt bármi szokatlant tapasztalsz, akkor függeszd fel a kúrát, és fordulj szakemberhez!

TIPP: Külsőleg is használhatod, így: alkalmazd a kúpokhoz hasonlóan. Igény szerint napközben áztass be egy pici vattát a teafőzetbe, majd helyezd az érintett területre. Naponta többször is lehet alkalmazni.

TUDTAD-E?

Az aranyér elnevezése a bizonyos fokú vérzés és a régmúlt középkori egészségfilozófiák kapcsolatából ered. Akkoriban úgy tartották, hogy a betegségek forrása a vérben található, ezért annak „lecsapolásával” számos betegség gyógyítható, enyhíthető. Az aranyereseket szerencsésnek tartották, mivel olyan betegség birtokában voltak, amely szerintük hasznos: „Aranyat ér”. 

Adatok

Cikkszám
565336